Allen & Heath izbacio naslednika popularne miksete – XONE:23

Od poznatog i vrlo popularnog proizvođača Allen & Heath, stiže nam i novi model miksete, naslednik Xone:22.

 

Xone:23 je mikseta sa 2+2 kanala koja sadrži poboljšanu verziju legendarnog ‘’Xone’’ analognog filtera koji ima rezonatnu kontrolu, VCA kontrolisane reglere, kao i tropojasni ekvilajzer. Novina koju nam ova mikseta donosi jesu osvetljeni tasteri inspirisani dizajnom miksete ‘’Xone:DB4’’, kao i primamljiv futuristički dizajn.

Xone23_preview

U ‘’srcu’’ ove miksete je nova verzija analognog ‘’Voltage Control Filter-a’’ (VCF) koja nudi ‘’Low-Pass’’ i ‘’High-Pass’’ filtere, frekvencije koje mogu biti kontrolisane kao ‘’Mild’’ i ‘’Wild’’. Takođe tu je i “FX Loop” koji ima mogućnost povezivanja dodatnih uređaja koji se mogu povratnom rutom vratiti u miksetu kroz filter sistem.

Dva stereo kanala imaju nezavisne kontrole glasnoće za svaki ‘’input’’ i tako imaju mogućnost da povežu do 4 izvora signala istovremeno. Ista stvar je i sa ‘’Send & Return’’ konekcijama.

Master audio izlaz i mikrofonski ulaz su balansirani XLR konektori. Xone:23 kao i Xone:22 sadrži ‘’Booth’’ audio izlaz sa svojom kontrolom glasnoće, ‘’Cue’’ miks kontrolu i nivo signala, koji je vrlo pregledan na pik metru izdeljen u 9 segmenata.

Xone23_Output_Feature

Xone:23 je manja verzija Xone:DB4 miksete i samim tim poseduje pozadinsko osvetljenje tastera, lepo osvetljen pik metar i savremen oblik šasije izrađen od kvalitetnog materijala. Kao dodatna oprema može se naručiti ‘’scratch’’ regler iz najnovije serije Xone mikseta pod nazivom ‘’Innofader’’.

Mikseta je nova na tržištu i cena joj se trenutno kreće oko 300€.

Više o samom uređaju na sledećem linku:

Saznajte više

Allen_heath_xone_23